Results 1 to 8 of 8

Thread: Climate control

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    7

    Climate control

    Can you swap digital climate control into a c230 with manuel climate control?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Europe
    Posts
    752
    no you can't, digital climate control has different parts you have to re-build your system.
    ain't worth it, buy another car with digital clima.

    btw, digital clima head units are pure plastic crap, they all get pixle errors on display.
    stick with manual unit

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    7

    Quote Originally Posted by kowalski View Post
    no you can't, digital climate control has different parts you have to re-build your system.
    ain't worth it, buy another car with digital clima.

    btw, digital clima head units are pure plastic crap, they all get pixle errors on display.
    stick with manual unit
    I was just curious. Not gonna get rid of my car just for the climate control. Thanks for your reply.

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Europe
    Posts
    752
    yeah, it's a good thing to ask on the forum before you do something if you are not sure about things

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2017
    Posts
    2
    I want to do this.needing a heater box from digital and control panel assuming w210 could be the same anybody done it

  6. #6
    Consider a rebuilt climate control if you are on a budget.

  7. #7
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2019
    Location
    Panama
    Posts
    15

    Climate control

    The display on my climate control is not displaying. Everything else about the climate control seems to work although I have to guess about what setting I am on the display just didnt come up this morning. Havent checked the fuses yet, but I am thinking that if the fuse was blown the entire unit would not work. Thanks in advance.

    01 LE 85k

  8. #8
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Posts
    1
    Quote Originally Posted by Kamemure View Post
    The display on my climate control is not displaying. Everything else about the climate control seems to work although I have to guess about what setting I am on the display just didnt come up this morning. Havent checked the fuses yet, but I am thinking that if the fuse was blown the entire unit would not work. Thanks in advance.

    01 LE 85k
    Any update on your issue with your climate control?

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •